info@tentastic.nl

We staan altijd klaar voor u!
Camping Drôme
TALRIJKE SERVICES TOT UW BESCHIKKING DIE EEN 4-STERRENHOTEL WAARDIG ZIJN

TALRIJKE SERVICES TOT UW BESCHIKKING DIE EEN 4-STERRENHOTEL WAARDIG ZIJN

Ons Team

Een heel glimlachend team tot uw dienst om aan (bijna) al uw verwachtingen te voldoen.

wij ontvangen u met veel plezier vanaf het moment dat u aankomt en het is altijd met passie dat wij u onze afhaallocatie laten zien, zodat u zich thuis voelt.

Wij zijn er om u de beste adviezen te geven en om onze mooie Provençaalse Drôme te ontdekken; bovendien vindt u bij de receptie veel toeristische informatie over de streek.
En als u zin hebt om te lezen, is er een bibliotheek met een ontspanningshoek, goed gevuld met boeken in het Frans, Engels, Nederlands en Duits, die alle vakantiegangers aanvullen met boeken die ze tijdens hun reis hebben gekocht.
Daarom staan wij, Martine en Rémi, altijd voor u klaar en aarzel niet om bij ons te komen, zelf voor een klein probleempje dat u misschien heeft en wij zullen ons best doen om het op te lossen. Omdat wij en ons team zeer gehecht zijn aan het begrip beschikbaarheid , service en altijd met een glimlach.

Ons Afhaallocatie

Open van 3 mei tot 17 september , om u beter te kunnen verwelkomen tijdens de weekenden in vakantieperiode van mei en juni, biedt de pizzeria een ruime keuze aan pizza’s die volledig door ons worden gemaakt, en het restaurant zijn traditionele en authentieke gerechten , bereid door onze chef-kok en gemaakt van lokale producten en aantekeningen van elders…

Met kindermenu’s. We willen geen keuken die uit de “camping industrie” komt. Eén avond per week verlevendigt muzikaal entertainment of een show de maaltijd op het terras, open voor de schoonheid van het landschap.

Wij serveren ook elke ochtend ontbijt op het terras, van de opening van de camping tot de sluiting.

Het restaurant is geopend van 3 mei tot 17 september en de pizzeria van 1 juni tot 31 augustus.


Voor evenementen , groepsmaaltijden, verjaardagen, familiereünies en elk ander evenement, aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij hebben de formule die aan uw verwachtingen voldoet.


Met de kinderspeeltuin naast het terras, kunt u genieten van een ontspannen moment met een glas wijn of een maaltijd, terwijl uw kinderen zich vermaken en u vrij laten.

Het restaurant en de pizzeria zijn ook open voor mensen van buiten de camping, u bent welkom!

Bedlinnen pakketten

Het winkeltje van de Bastets wacht op u elke dag van 8.00 tot 12.30 uur en van 16.00 tot middernacht. Een kleine kruidenierswinkel waar u de basisproducten kunt vinden die u nodig hebt.

Elke dag vanaf 8 uur bereidt de bakkerij verschillende soorten vers brood en gebak voor het ontbijt… een goed begin van de dag!

Praktische services

Wij doen er alles aan om u een gemakkelijke en comfortabele vakantie te bezorgen.

Om uw leven te vergemakkelijken, u meer kwaliteit en comfort te bieden, zodat u optimaal kunt genieten van uw momenten van pure ontspanning, hebben wij praktische en lokale services opgezet.

Les Bastets biedt u een aantal extra’s om het leven op de camping nog aangenamer te maken!

Ontdek onze deluxe tipi tenten en extra's
Hulp nodig?
neem contact met ons op

Tentastic Tent & Events

Zuidweg 9 

9356 BC Tolbert

(Groningen/Drenthe)

info@tentastic.nl

06

Tentastic
In het laagseizoen : van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 21:00
In het hoogseizoen : van 9.00 uur tot 21.00 uur
©2021

Tentastic.nl

by

Tentastic.nl

Wettelijke informatie
Privacybeleid