fbpx

SERVICE PAKKETTEN

WIJ VAN TENTASTIC VERHUREN NIET ALLEEN TIPI TENTEN, MAAR INDIEN GEWENST OOK ALLES EROMHEEN. VERLICHTING, BBQ-VUURSCHALEN EN ALLES WAT WAT VERDER NODIG IS VOOR HET GEKOZEN TENT-THEMA EN HET CREËREN VAN DE SFEER DIE DAARBIJ HOORT. ANDERE WENSEN? WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE OVER WAT ER ALLEMAAL VOOR NODIG IS OM JOU KAMPEERAVONTUUR/ FEEST ONGERGETELIJK TE MAKEN.

DECORATIE BALLONNEN

De suikerspin is en blijft enorm populair onder de kids. Met deze kleine details maakt u net het verschil en creëert u een kinderfeestje on nooit te vergeten.
Heeft u special wensen voor u kinderfeest? laat het ons weten wij denken graag met u mee.

BBQ-KAMPVUUR

Barbecue en vuurkamp in één! Met onze Barbecue-vuurschaal kunt u Grillen, braden en koken het hele jaar door! Benieuwd naar de mogelijkheden? Of een BBQ-vleespakket mee bestellen? Neem dan nu contact met ons op.

KAMPVUUR

Bij uw tuinfeest of thema avond is een kampvuur niet te missen. Het spel van de vlammen en de warmte die er van af komt brengt veel gezelligheid. Wij kunnen u een mooie schaal leveren waar je een kampvuur in kan maken of zelfs op te BBQ-en.

KAMPVUUR STOELEN

Wilt u in sfeer bij het kampvuur zitten, dan kunt u deze kampvuur stoelen ook reserveren. Ze hebben een mooie uitstraling en geven net dat beetje extra sfeer. Bovendien zitten ze ook nog goed en makkelijk op te ruimen. Onmisbaar dus bij uw kampvuur of BBQ.